EN
DE
FA

موسیقی‌درمانی در طب تسکینی

چرایی و چگونگی موسیقی‌درمانی

عملکرد موسیقی

موسیقی‌درمانی و موسیقی‌درمانگر

مراکز موسیقی‌درمانی

کاربرد موسیقی‌درمانی در طب تسکینی

هدف موسیقی‌درمانی در طب تسکینی

روش‌های موسیقی‌درمانی در طب تسکینی

بیان صدا و بداهه در موسیقی‌درمانی

سازهای موسیقی‌درمانی در طب تسکینی

تأثیر موسیقی‌درمانی در طب تسکینی

وظایف موسیقی‌درمانگر در طب تسکینی

نتیجهٔ موسیقی‌درمانی در طب تسکینی

اینترنت و موسیقی‌‌‌‌‌درمانی در طب تسکینی

برای چه کسانی‌ست؟
استاد، پروفسور، دکتر، مدرس، مربی، پرستار، پزشک، توسعه‌دهندهٔ پروژه، درمانگر، روزنامه‌نگار، سیاستمدار، عضو اتحادیه، فعالانِ برایِ زندگیِ بهتر، کارآفرین، کارمند ادارهٔ تامین اجتماعی، مددکار اجتماعی، مشاور بهداشت، نمایندهٔ بیماران، بیمار متعهد، دانشجوی به‌دنبال فرصت شغلی معنی‌دار، شهروند آزاد

 موسیقی‌درمانی با فرهنگ سلامت

اجرای موسیقی و تاثیرات آن 

ارایه‌ی روش و آشنایی‌ با امکانات صدا و موسیقی برای شرکت‌کنندگان، که بتوانند کارایی روش‌ها را شخصن تجربه کنند و به این ترتیب مشارکت بیشتری در حفظ سلامتی‌ خود و اجتماع‌شان داشته باشند.

هیچ پیش‌شرطی‌ ضرورت ندارد. لازم نیست حتمن سازی بنوازیم یا در زمینه‌ی تئوری موسیقی تحصیل کرده باشیم.

کارگاه‌ها گروهی با محور رویکردهای آموزشی، طرح‌ها و روش‌ها، مفاهیم، فلسفه، کارکرد و عملکرد موسیقی، علایم فیزیکی، منابع فراگیری و نمونه‌ها برگزار می‌شود.

افراد حاضر؛ به اجرای موسیقی با سازهای گوناگون بر پایه‌ی بداهه‌ آزاد است که تجربه‌ای جدید و متفاوت از موسیقی به شرکت‌کنندگان انتقال می‌دهد. در یک گروه با سازهای مختلف به بداهه‌نوازی می‌پردازیم تا با فعال‌سازیِ احساس و تلقی، آگاهی و تصور، صوت و زبان، ادراک ارتباط، شناخت و حرکت؛ خلاقانه اعتمادبه‌نفس و در همین لحظه بودن را به اشتراک بگذاریم.

سه‌ بخش یک جلسه که شامل آمادگی، اجرای موسیقی، جذب و تشخیص در وضعیت‌های ایستاده، نشسته، درازکشیده‌ می‌شود با موازنه‌ی آرامش، توانمندی و گشایش همراه است.

برای چه کسانی‌ست؟
استاد، پروفسور، دکتر، مدرس، مربی
برنامه‌ریز‌شهری، پرستار، پزشک، توسعه دهنده‌ی پروژه، درمان‌گر، روزنامه‌نگار، سیاستمدار، عضو اتحادیه، فعالانِ برایِ زندگیِ بهتر، کارآفرین، کارمند، کارمند اداره‌ی تامین اجتماعی، معمار، مددکار اجتماعی، مشاور بهداشت، نمایندهی بیماران
بیمار متعهد، دانشجوی به‌دنبال فرصت شغلی معنی‌دار، شهروند آزاد، هنرمند، نویسنده

چَنگِ‌تَن

یک سازِ درمانی

ساز چَنگِ‌تَن در بهمن‌ماه ۱۳۹۸ توسط سلام ریاضی، موسیقی‌درمان‌گر و آهنگ‌ساز و میثم امینی، ساز ساز و نوازنده در ایران طراحی و ساخته، و آمادهٔ پذیرش سفارش است

چَنگِ‌تَن متشکل از:
یک بدنه‌ی چوبی سبُک مستطیلی‌شکل
ابعاد: ۱۱در۳۰در۷۰ سانتی‌متر با وزن تقریبی ۲کیلوگرم
پوشانده شده با ۲۵رشته سیم فولادی؛ فرکانس پیشنهادی:۴۳۲ هرتز
مُقعر بودن قسمت زیرین (کَف)؛ برای امکان‌ قراردادن ساز روی بدن انسان

سین وصاد

سفر و صدا

ما گروهی به طبیعت می‌رویم تا به اجرای موسیقی با سازهای گوناگون بر پایه‌ی بداهه‌ بپردازیم که تجربه‌ای جدید و متفاوت از هم‌صدایی به شرکت‌کنندگان انتقال می‌دهد. در یک گروه با سازهای مختلف از اقصا نقاط کره‌ی زمین به بداهه‌نوازی می‌پردازیم تا با فعال‌سازیِ احساس و تلقی، آگاهی و تصور، صوت و زبان، ادراک ارتباط، شناخت و حرکت؛ خلاقانه اعتمادبه‌نفس و در همین لحظه بودن را با موازنه‌ی آرامش، توانمندی و گشایش به اشتراک بگذاریم.
هیچ پیش‌شرطی‌ ضرورت ندارد. لازم نیست حتمن سازی بنوازیم یا در زمینه‌ی تئوری موسیقی تحصیل کرده باشیم، چرا که کارکرد عملی موسیقی در سین و صاد ارایه‌ی روش و آشنایی‌ با امکانات صدا و موسیقی برای شرکت‌کنندگان است که بتوانند کارایی روش‌ها را شخصن تجربه کنند و به این ترتیب مشارکت بیشتری در حفظ سلامتی‌ خود و اجتماع‌شان داشته باشند.

برای چه کسانی‌ست؟
استاد، پروفسور، دکتر، مدرس، مربی، برنامه‌ریز‌شهری، پرستار، پزشک، توسعه دهنده‌ی پروژه، درمان‌گر، روزنامه‌نگار، سیاستمدار، عضو اتحادیه، فعالانِ برای زندگی بهتر، کارآفرین، کارمند، کارمند اداره‌ی تأمین‌اجتماعی، معمار، مددکار اجتماعی، مشاور بهداشت، نماینده‌ی بیماران، بیمار متعهد، دانشجوی به‌دنبال فرصت شغلی معنی‌دار، شهروند آزاد، هنرمند، نویسنده

تداومِ یادآوری

یک مُدلِ موسیقی‌درمانیِ پیشگیرانه برای تحلیلِ حافظه

پس‌از چند سال تجربه با سالمندان و افراد مبتلا به “اختلالات شناخت و حافظه” در هایدِل‌بِرگِ آلمان به‌عنوان موسیقی‌درمان‌گر، یک مدل موسیقی‌درمانیِ پیشگیرانه را توسعه داده‌ام تا فرد با بازخوانی خود بتواند درونیاتش را شخصی بیان کند و زندگی با کیفیت را ترویج دهد.
مدل تداوم یادآوری نشان می‌دهد که چگونه کارکنان و متخصصان می‌توانند با رویکرد حساس خود، به افراد سالمند اطمینان دهند و آنان را برای مشارکت در حرفه‌ی موسیقی‌درمانی ترغیب نمایند.

تَن‌تُن

هارمونیِ بدن از طریقِ موسیقی

با جست‌و‌جو‌ی درون خود، بدن ما هستی و روان ما را نشان می‌دهد.
تَن‌تُن به ما اعتماد‌به‌نفس، دسترسی به این‌جا و اکنون می‌بخشد و فضایی را با بداهه‌پردازی/‌نوازی موسیقایی فراهم می‌کند تا مجدداً تلاش کنیم خودمان را تجربه کنیم، و آگاهانه اجازه دهیم جریان اصوات و موسیقی در قسمت‌های مختلف بدن ما انتقال پیدا کند.

برای مشارکت احتیاجی به دانش قبلی موسیقی ندارید.

زار

یک مراسم موسیقی‌درمانی‌بومی از خارگ؛ جزیره‌ای در خلیج‌فارس

این نشستِ تحقیقی با اریه‌ی فیلم و عکس، موارد زیر را در بر می‌گیرد:

جغرافیا و تاریخ جزیره‌ی خارگ
مبدا و دوره‌ی مراسم زار
تأثیر مراسم موسیقی‌درمانی زار بر روی علائم اسکیزوفرنی
سازها و آوازهای مراسم زار

صدای سفر

فضایی موسیقیایی در استراحتگاه‌ها برای مسافران

با سازهایی از سراسر جهان که احساسات را پالایش می‌دهند و ادراک را تازه می‌کنند.
زیبایی و قدرت امواج صوتی را می‌توان به صورت زنده و در لحظه لذت برد.

صدای سفرمسافران را به فضای هماهنگی می برد که درآن درونیات هر شخص به آرامش دعوت می‌شود.
این امکان وجود دارد که پذیرای صداهای دلنشین باشید، و یا به طور فعال در بافت‌های صوتی شرکت کنید.

تماس

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.